Appartement te koop

299000€

3 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 20015277
Immoweb code : 20015277

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers 3 slaapkamer in het centrum

Gelijkvloers, 3 slaapkamers, met garagebox én gelegen in het centrum van De Pinte... dit zijn maar enkele van de voordelen die verbonden zijn aan dit leuk appartement. Een ruime ondergrondse berging zorgt voor extra stockageruimte en dient ook als washuis (wasmachine en droogkast kunnen daar terecht). De pelletkachel staat in de lichtrijke ruime leefruimte. Het afgesloten terras biedt de nodige privacy. Het appartement maakt deel uit van een kleine residentie genaamd Groenpark. 

Niettegenstaande dit appartement te renoveren is, is er reeds een goede basis aanwezig: de mooie materialen (parket in de living, laminaat in de slaapkamers en keramische tegel in de gang en vochtige ruimtes), de moderne keuken en de badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. 

Qua ligging zit je hier bovendien op een toplocatie: goede verbindingen naar de invalswegen, op loopafstand van het station en alle accomodaties (winkels, sport, recreatie en scholen) in de onmiddellijke omgeving beschikbaar. 

Misschien toch even met eigen ogen komen zien of nog wat extra info nodig? Bel dan gerust naar Sarah op 0476/37.42.67 of mail naar [email protected].

Neem contact op